جدیدترین اخبار
واکنش سخنگوی سازمان انرژی اتمی به حمله امریکا به تاسیسات هسته‌ای: آلودگی پرتویی و تشعشعات هسته‌ای در خارج از سایت‌ها گزارش نشده‌ / این اولین‌بار نیست که صنعت دچار آسیب می‌شود؛ در گذشته نیز مواردی بوده که بلافاصله آن‌ها را جبران کردیم / کارمندان سازمان انرژی اتمی در سلامت هستند
رییس قوه قضاییه: پرونده‌های مرتبط با عناصر وابسته به رژیم صهیونی باید با لحاظ شرایط جنگی، به سرعت تعیین تکلیف شوند / رسیدگی و مختومه شدن این پرونده‌ها، زمان ببرد، بازدارندگی احکام صادره در آنها، از بین خواهد رفت / بی‌تردید تجاوز رژیم آمریکا به حریم ایران اسلامی بی‌پاسخ نخواهد ماند
مدیر استقلال: ساپینتو برای حضور در ایران لحظه‌شماری می‌کند؛ او بر خلاف خیلی از خارجی‌های شاغل در فوتبال ایران که میدان را خالی کرده‌اند، دل شیر دارد / پیگیر کسر محرومیت ۴ ماهه ساپینتو به صورت رسمی و قانونی هستیم / از جلال چراغپور با این همه تجربه توقع نمی‌رفت در این مقطع صحبت از پاداش کند / هیچ کسی پاداش نگرفته، چون شرایط کشور کاملا خاص بود
آی تی و فناوری » اپلیکیشن » مردمی که تصویرشان ناخواسته در گوگل مپس ثبت شده‌ است »
تاریخ انتشار: 10/15/2024 5:23:46 AM

مردمی که تصویرشان ناخواسته در گوگل مپس ثبت شده‌ است

مردمی که تصویرشان ناخواسته در گوگل مپس ثبت شده‌ است
در زمان حال که مسائلی مثل نقض حریم شخصی حادتر از همیشه شده است، پروژه‌ی «ارواح خیابانی» چشم‌های ما را به دنیای اطرافمان باز می‌کند. زومیت: در زمان حال که مسائلی مثل نقض حریم شخصی حادتر از همیشه ش

مردمی که تصویرشان ناخواسته در گوگل مپس ثبت شده‌ است در زمان حال که مسائلی مثل نقض حریم شخصی حادتر از همیشه شده است، پروژه‌ی «ارواح خیابانی» چشم‌های ما را به دنیای اطرافمان باز می‌کند.


زومیت: در زمان حال که مسائلی مثل نقض حریم شخصی حادتر از همیشه شده است، پروژه‌ی «ارواح خیابانی» چشم‌های ما را به دنیای اطرافمان باز می‌کند.

پائولو چیریو (Paolo Cirio)، هنرمند ایتالیایی، در سال ۲۰۱۶ پروژه‌ای جذاب را راه‌اندازی کرد که به بررسی مضامین حریم خصوصی و قابل‌ رؤیت‌بودن می‌پرداخت. او در پروژه‌ی «Street Ghosts» یا ارواح خیابانی، تصاویری را در اندازه‌ی واقعی از افرادی که توسط نمای خیابان گوگل (گوگل استریت ویو) گرفته شده بود، چاپ کرد و آن‌ها را در مکان‌هایی قرار داد که در ابتدا از آن‌ها عکس گرفته شده بود.

تصاویر چیریو یادآور پیامدهای نادیده‌ی نظارت بر داده‌ها هستند و بینندگان را با واقعیت نگران‌کننده‌ی قرار گرفتن در معرض انتشار غیرعمدی یا غیرمجاز اطلاعات محرمانه و جزئیات شخصی‌شان مواجه می‌کنند.

چیریو با پروژه‌ی خود نه‌تنها تجاوز به حریم خصوصی را تجسم می‌کند، بلکه ما را به این فکر وامی‌دارد که چگونه می‌توان تصاویر و اعمال ما را بدون اطلاع یا اجازه‌ی ما، به‌ویژه در مکان‌های عمومی، به‌راحتی ثبت کرد. با فناوری‌هایی مانند Google Street View، حضور ما به بخشی از مجموعه‌داده‌های عظیمی تبدیل می‌شود که ذخیره و تجزیه‌وتحلیل می‌شود و حتی در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

جالب است که چگونه این پروژه چیز بسیار پیش‌پاافتاده‌ای مانند عکاسی خیابانی را به بازتابی ترسناک در جمع‌آوری داده‌ها تبدیل می‌کند. ارواح نماد آسیب‌پذیری ما در دنیایی هستند که به‌طور فزاینده‌ای زندگی‌مان را بدون رضایت ردیابی، نظارت و بایگانی می‌‌کند.





جدیدترین سیاسی