جدیدترین اخبار
اجتماع » شهری » شهردار تهران: طبق آمار ۳۶۰۰ واحد در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیده‌اند / حدود ۳۵۰ خانوار در ۹ هتل مستقر هستند؛ هفت هتلی که مربوط به ما نیست، شهرداری آن هتل‌ها را اجاره کرده و توزیع غذا را انجام می دهد »
تاریخ انتشار: 7/8/2025 8:32:13 PM

شهردار تهران: طبق آمار ۳۶۰۰ واحد در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیده‌اند / حدود ۳۵۰ خانوار در ۹ هتل مستقر هستند؛ هفت هتلی که مربوط به ما نیست، شهرداری آن هتل‌ها را اجاره کرده و توزیع غذا را انجام می دهد

شهردار تهران: طبق آمار ۳۶۰۰ واحد در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیده‌اند / حدود ۳۵۰ خانوار در ۹ هتل مستقر هستند؛ هفت هتلی که مربوط به ما نیست، شهرداری آن هتل‌ها را اجاره کرده و توزیع غذا را انجام می دهد
شهردار تهران گفت: طبق آمار ۳۶۰۰ واحد در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیده‌اند و ۲۰۰ واحد نیاز به نوسازی، ۲۵۰ واحد نیاز به مقاوم سازی و ۱۵۰۰ واحد نیاز به ترمیم دارند. ایسنا: شهردار تهران گفت: طبق آمار ۳

شهردار تهران: طبق آمار ۳۶۰۰ واحد در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیده‌اند / حدود ۳۵۰ خانوار در ۹ هتل مستقر هستند؛ هفت هتلی که مربوط به ما نیست، شهرداری آن هتل‌ها را اجاره کرده و توزیع غذا را انجام می دهد شهردار تهران گفت: طبق آمار ۳۶۰۰ واحد در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیده‌اند و ۲۰۰ واحد نیاز به نوسازی، ۲۵۰ واحد نیاز به مقاوم سازی و ۱۵۰۰ واحد نیاز به ترمیم دارند.


ایسنا: شهردار تهران گفت: طبق آمار ۳۶۰۰ واحد در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیده‌اند و ۲۰۰ واحد نیاز به نوسازی، ۲۵۰ واحد نیاز به مقاوم سازی و ۱۵۰۰ واحد نیاز به ترمیم دارند.

علیرضا زاکانی در جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر تهران در جریان بررسی لایحه پیشنهادی کمیسیون شهرسازی و معماری در خصوص حمایت و خدمات‌رسانی ویژه به شهروندان تهرانی در ۶ حوزه بحرانی ناشی از شرایط اضطراری و وقوع جنگ تحمیلی، اظهار کرد: ما براساس مصوبات شورا پیش می‌رویم؛ این جنگ تجربه‌ای مهم برای ما شد چرا که در روزهای اولیه دفاع مقدس محور فعالیت دستگاه‌ها مشخص شد و دستورالعملی ابلاغ شد که ۹ بند مربوط به شهرداری تهران بود و در دو بند هم شهرداری در آن مشارکت داشت.

وی ادامه داد: آتش نشانی تهران محور عملیات قرار گرفت و هلال احمر به آن کمک می‌کرد. وضعیت اسکان اضطراری و مشارکت دستگاه‌ها در همان روزهای ابتدایی مشخص شد؛ برق، آب و گاز را دستگاه‌های مربوطه دنبال کردند و اسکان نیز باید توسط هلال احمر رقم می‌خورد و مسئول مستقیم آن استانداری تهران بود و شهرداری تهران هم در این چهار موضوع هیچ مسئولیتی نداشت.

شهردار تهران اضافه کرد: وظیفه شهرداری این بود که در محل حادثه حضور پیدا کند و آن را مدیریت کند و عملیات تا زمانی که شکی در مورد وجود یک شهروند زیر آوار وجود داشت، ادامه پیدا می‌کرد. بعد از اطمینان از اینکه دیگر فردی زیر آوار نیست، بنیاد مسکن ادامه آواربرداری را برعهده داشت. در این ۱۲ روز مسیر ادامه پیدا کرد و هرجا اتفاقی رخ می‌داد با نظام مهندسی و بنیاد مسکن هماهنگی صورت می گرفت.

زاکانی همچنین عنوان کرد: برخی از امور نیز روی زمین مانده بود؛ اسکان موقت در روز اول انجام نشده بود و ما هتل شهر و شیان را برای اسکان اضطراری فراهم کردیم؛ اما وقتی تعداد افزایش پیدا کرد، سایر هتل‌ها را نیز اجاره کردیم و از این طریق مشکل اسکان اضطراری افراد حل شد.

وی با بیان اینکه حدود ۳۵۰ خانوار در ۹ هتل مستقر هستند، گفت: در هفت هتلی که مربوط به ما نیست، شهرداری آن هتل‌ها را اجاره کرده و توزیع غذا را انجام می دهد. همزمان با این اقدامات، کار دیگری را شروع کردیم و گفتیم اگر خسارتی در حد در و پنجره و شیشه ایجاد شده وارد عمل می‌شویم. طبق آمار ۳۶۰۰ واحد در این جنگ آسیب دیده‌اند و ۲۰۰ واحد نیاز به نوسازی، ۲۵۰ واحد نیاز به مقاوم سازی و ۱۵۰۰ واحد نیاز به ترمیم دارند. مابقی واحدها نیز نیازمند ترمیم جزئی هستند.



جدیدترین سیاسی