جانشین سازمان اطلاعات سپاه: مدل براندازی تغییر کرده، اما هدف همان است؛ امروز مدل براندازی بر اساس جنگ ترکیبی بوده / سال ۱۴۰۳ باید به عنوان سال اقتدار جمهوری اسلامی در تاریخ ثبت شود

جانشین سازمان اطلاعات سپاه گفت: در سال ۱۴۰۳ دشمن انسجام داخلی را هدف قرار دادند که باز هم ناامید شد؛ در حقیقت سال ۱۴۰۳ باید به عنوان سال اقتدار جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ثبت شود. ایسنا: جانشین

جانشین سازمان اطلاعات سپاه: مدل براندازی تغییر کرده، اما هدف همان است؛ امروز مدل براندازی بر اساس جنگ ترکیبی بوده / سال ۱۴۰۳ باید به عنوان سال اقتدار جمهوری اسلامی در تاریخ ثبت شود جانشین سازمان اطلاعات سپاه گفت: در سال ۱۴۰۳ دشمن انسجام داخلی را هدف قرار دادند که باز هم ناامید شد؛ در حقیقت سال ۱۴۰۳ باید به عنوان سال اقتدار جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ثبت شود.


ایسنا: جانشین سازمان اطلاعات سپاه گفت: در سال ۱۴۰۳ دشمن انسجام داخلی را هدف قرار دادند که باز هم ناامید شد؛ در حقیقت سال ۱۴۰۳ باید به عنوان سال اقتدار جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ثبت شود.

سردار مهدی سیاری امروز ۱۶ آذرماه، در آیین پایانی مسابقات ملی دادگاه مجازی (موت کورت) دانشگاه‌های کشور که در دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد، ضمن تبریک روز دانشجو و گرامیداشت مقام شهدا، اظهار کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب تا به امروز، هدف دشمن تغییری نکرده و همچنان حذف اصل جمهوری اسلامی را دنبال می‌کند. مدل براندازی تغییر کرده، اما هدف همان است. امروز مدل براندازی بر اساس جنگ ترکیبی بوده و در تمامی حوزه‌ها از جمله اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، علمی و امنیتی مورد هدف دشمن قرار گرفته‌ایم.

وی با اشاره به تلاش‌های رسانه‌ای دشمن در جنگ ترکیبی، افزود: دشمن با هزینه‌های زیاد، جریانات رسانه‌ای گسترده‌ای را علیه نظام ما ایجاد کرده و هدف اصلی آن پوشاندن نقاط قوت و برجسته کردن نقاط ضعف است تا بتواند در بین جوانان ما یاس و ناامیدی به وجود آورد. امروز دشمن ۴ راهبرد را در دستور کار قرار داده که شامل ایجاد بحران‌ در ۴ حوزه مشروعیت، مقبولیت، ناکارآمدی و امنیتی می‌شود. رهبری در مورد ناآرامی‌های ۱۴۰۱ فرمودند که دشمن در این جنگ ترکیبی همه توان خود را به کار گرفته که شامل توان اطلاعاتی، رسانه‌ای و عملیات روانی بود و سه سرویس آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی برنامه طراحی این ناآرامی‌ها را در دستور کار خود قرار داده بودند.

جانشین سازمان اطلاعات سپاه ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ با روی کار آمدن بایدن، ریچارد نفیو (سیاستمدار آمریکایی) در کنگره گفت که آیا براندازی جمهوری اسلامی جدی است؟ و در ادامه خود پاسخ داد که نه‌تنها جدی نیست بلکه در حد شعار هم نیست و آمریکا این توان را ندارد. لذا در ابتدای سال ۱۴۰۰ دستوراتی را برای ایجاد بی‌ثباتی در داخل ایران دادند. ستاد نفوذ در ناآرامی‌های ۱۴۰۱ تشکیل شد و ۲ سال بعد، همین ستاد به جمع‌بندی رسید که امکان براندازی نظام جمهوری اسلامی نیست. لذا با تمرکز بر سه راهبرد انزوای سیاسی، اجماع علیه ایران و عدم انسجام در داخل، در جهت بی‌ثبات‌سازی ایران تلاش کردند که خوشبختانه به ثمر ننشست و در سال ۱۴۰۲ کاملا ناامید شدند.

سیاری اضافه کرد: در سال ۱۴۰۳ نیز انسجام داخلی را هدف قرار دادند که باز هم ناامید شدند، زیرا در این سال برگزاری شکوهمندانه دو مرحله انتخابات مجلس، دو مرحله انتخابات ریاست‌جمهوری و تشییع باشکوه رئیس‌جمهور فقید را داشتیم که نشان از قدرت و اقتدار ما دارد. در حقیقت سال ۱۴۰۳ باید به عنوان سال اقتدار جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ثبت شود.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب برای نقش‌ دانشجویان برای خنثی‌سازی توطئه دشمنان، عنوان کرد: رهبری نقش تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی را فراتر از سایر دانشجویان برشمردند و با اشاره به پیچیدگی اوضاع سیاسی کنونی فرمودند که در دهه اول انقلاب و دفاع مقدس، مقابله با دشمن وظیفه روشن و برای عموم قابل درک بود، اما امروز درهم‌تنیدگی اوضاع سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی شرایط کاملا پیچیده‌تری را ایحاد کرده و وظایف بسیار سنگین‌تری را به همراه آورده که لازمه مواجهه با این شرایط، داشتن چشمانی باز، دقت، عقل و تدبیر است.

جانشین سازمان اطلاعات سپاه افزود: مقام معظم رهبری حل چالش‌های حوزه‌هایی مانند اقتصاد مقاومتی، پیشرفت علمی، سبک زندگی و ارتباط با آمریکا را نیازمند فعالیت گسترده دانشجویان می‌دانند و تاکید دارند که برای حل مشکلات در این حوزه‌ها، باید از ظرفیت‌ دانشگاه‌ها استفاده کنیم. امروزه دشمن به شدت در ۴ راهبرد علیه ایران سرمایه‌گذاری کرده و راهبرد از بین بردن مشروعیت نظام با تمرکز بر دانشگاه انجام می‌شود و لذا ما نیازمند روشنگری و جهاد تبیین هستیم که باید توسط تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌های دانشگاه صورت گیرد.

سیاری تاکید کرد: امروز باید توجه جدی به فضای رسانه‌ای داشته باشیم. اتفاقاتی که در سوریه در حال رخ دادن است نیز اهمیت فضای رسانه را نشان می‌دهد، زیرا به‌محض شروع عملیات‌ها در سوریه، رسانه به شدت تاثیرگذای خود را آغاز کرد. فضای مجازی و جنگ رسانه‌ای بستری برای به‌کارگیری تمام توان دشمن است و انجمن‌های دانشجویی باید به دنبال خنثی‌سازی این حربه دشمن باشند.

دانشگاه آزاد توجهی ویژه به مهارت‌افزایی دارد

محسن مرادی، رئیس دانشگاه آزاد مشهد نیز در ادامه این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو، اظهار کرد: رویکردهای دانشگاه در چند سال اخیر با حضور دکتر طهرانچی‌، رئیس دانشگاه آزاد کشور، در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و توسعه‌ای، جدی‌تر شد و در حقیقت دانشگاه آزاد مهم‌ترین هدف خود را توسعه‌محوری و جامعه‌محوری قرار داده است.

وی بیان کرد: اکنون جمعیتی قریب به یک میلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو در حال تحصیل و علم‌آموزی در دانشگاه‌های آزاد اسلامی هستند که این عدد حدود ۳۴ درصد جمعیت دانشجویان کشور را شامل می‌شود. خراسان رضوی به عنوان یکی از بازوان پرتوان دانشگاه آزاد در شرق کشور افتخار دارد که قریب به ۸۳ هزار دانشجو را در خود جای داده و در واحد مشهد نیز افتخار حضور بیش از ۴۲ هزار دانشجو را داریم.

مرادی با بیان اینکه جمعیت دانشجویان دانشگاه آزاد خراسان رضوی طی ۳ سال اخیر رشد ۳۰ درصدی داشته است، گفت: در حوزه حقوق و علوم قضائی ‌با افتخار عرض می‌کنم که اساتید و فرهیختگان ما در شرق کشور منشاء اثرات و خدمات بی‌بدیلی هستند و جمعیت ۵۱۰۰ نفری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در رشته‌های قضائی یکی از افتخارات ماست.

رئیس دانشگاه آزاد مشهد عنوان کرد: سند تحول دانشگاه سه ویژگی مزیت‌محوری، نیازمحوری آینده‌نگری را در دستور کار تمام مدیران واحدهای دانشگاه‌ آزاد قرار داده است. امروزه قریب به ۱۴ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد مشهد همراه با تحصیل، مشغول به کار نیز هستند و در واحد مشهد با نگاه حل مسئله، فضای رونق کسب‌وکار را راه‌اندازی کردیم. امروز ما به عنوان تولیدکننده قطعه، بخشی از نیاز صنعت را برطرف می‌کنیم. در حوزه هوشمندسازی برق، خدمات پلیس و فناوری‌های پیشرفته سبز وارد شده‌ایم و مهارت‌افزایی برگ برنده‌ای است که باعث افزایش جمعیت دانشگاه آزاد اسلامی شده است.


منبع : پايگاه خبري تحليلي انتخاب